Medové včelařeníKontaktPozorování včelVčelařský kurz 2017Včelařská přípravka - listopad

Domácí medovina

Medovina pro celou naši rodinu 
Pokud je medu dostatek výrábíme domácí medovinu pro přátele a naši spotřebu v rodině.

 

Medovina je vynikající
Medovinu nepasterizujeme děláme medovinu pouze z pitné vody, medu, kvasinek a živné soli.

 

V medovině je to nejlepší z medu,
absolutně přírodní, bezkonkurenční!

 

Med není ohříván na vysokou teplotu a
zachovává si tak veškeré nedoceněné přírodní enzymy, vitamíny, minerály.

 

Medovinu děláme slaďoučkou 
máme ji tak rádi, takže medu je v ní opravdu hodně. Med je dáván na začátku kvasného procesu,
později ho přidávat nelze, medovina by se nevyčeřila a mohla by dále neřízeně kvasit.

  

Chcete začít včelařit? kurz pro včelaře a začátečníky .

 

Na fotografiích je vidět přetáčení medoviny do druhého demižonu pomocí potravinářské hadičky.


podmínky užití fotografií, čtěte zde...

DSC05131orez.jpg
DSC05131orez.jpg
DSC05132.JPG
DSC05132.JPG
DSC05133.JPG
DSC05133.JPG
DSC05134.JPG
DSC05134.JPG
DSC05135.JPG
DSC05135.JPG
DSC05137.JPG
DSC05137.JPG
DSC05139.JPG
DSC05139.JPG
DSC05140.JPG
DSC05140.JPG

podmínky užití fotografií, čtěte zde...


Tato stránka používá ke svému provozu tzv. cookies.